de Van der Ende hal en het binnenseizoen 2017-2018

Nog zes weken, dan begint het binnenseizoen weer. Het gebruik van de hal schommelt jaarlijks zo ongeveer rond de 45%. Daarbij zijn de avonden van 19:00 tot 22:00 uur goed bezet.
Er is echter nog volop ruimte overdag, met name op de maandag, de dinsdag, woensdagmiddag, donderdag, zaterdag en zondagmiddag.

Ook op maandag om 21:00 uur en op woensdag om 21:00 uur is er nog een baan voor het gehele seizoen beschikbaar.

Dus denk je er over in de winter met een groepje te gaan spelen en wil je zeker weten dat je terecht kunt in de hal. Kijk dan in het schema op de website van de vereniging onder de tab Van der Endehal en neem contact op.

Nog even ter informatie voor de huurders van een baan: per 31 augustus wordt de jaarlijkse baanhuur weer geïncasseerd door de penningmeester van de Stichting Tennisclub Naaldwijk.

Weer veel plezier gewenst in het komende seizoen.

Henk van Reeven