Familiedag 2017

Op zaterdag 3 juni (de zaterdag van het Pinksterweekend) wordt onze jaarlijkse familiedag gehouden. Ook speelt op deze dag ons Eredivisieteam thuis. Een goede reden om onze gezellige familiedag te organiseren!!

Deze dag is bedoeld voor alle leden van LTC Naaldwijk. Zij mogen familieleden uitnodigen die lid zijn maar ook die geen lid zijn maar wel willen tennissen. Je kan bijv. tennissen met een opa, oma, tante, oom, zus, broer, nicht of neef. Alles mag, zolang je maar familie bent en zolang er maar één iemand in het koppel zit die jonger is dan 17 jaar. Je schrijft je in met z’n tweeën en je speelt je dubbelpartijen in een poule.

Op dit toernooi wordt de Fairplay Cup uitgereikt. Het koppel wat het sportiefst speelt, komt voor deze beker in aanmerking. We hebben een cup voor de jongere jeugd en de oudere jeugd.
De kosten voor deze dag zijn € 12,50 per koppel. Hiervoor krijgen jullie drinken, koffie, cake, ijs, broodjes en kroketten. En voor de kinderen is er nog een verrassing!

Wil je meedoen met deze familiedag schrijf je dan in vóór woensdag 31 mei op het volgende emailadres: evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Vermeld je naam, leeftijd, naam van je partner en de kleur van de ballen waarmee je speelt of je speelsterkte.

Tot 3 juni.