Open dag

Op zaterdag 18 maart werd in onze tennishal de jaarlijkse Open Dag gehouden. Iedereen die op de basisschool zit, mocht een uur kennismaken met tennis onder leiding van een tennisleraar.
Dit jaar heeft Burgersdijktennis 2 tennisleraren, Sander en Gaston, beschikbaar gesteld om op 6 basisscholen in Naaldwijk tijdens de gymlessen tennislessen te geven in de groepen 3,4 en 5. Dit was een enorm succes. De kinderen en leerkrachten waren erg enthousiast over deze lessen. Na deze lessen kregen alle kinderen een flyer voor de Open Dag.

60 Kinderen hadden zich voor deze Open Dag aangemeld. Onder leiding van Paul en Anne was er in de tennishal een circuit neergezet met allerlei spelletjes die te maken hebben met tennis. De kinderen kregen eerst een warming-up en daarna mochten ze aan de spelletjes beginnen. Het was erg leuk om te zien dat iedereen met plezier bezig was met het circuit.
Burgersdijktennis bedankt voor het beschikbaar stellen van de tennisleraren Sander en Gaston. Ook Paul en Anne bedankt voor de leuke Open Dag en iedereen die heeft geholpen.

Volgend jaar gaan we dit zeker weer doen!! klik hier voor foto's

 

Sponsors LTC Naaldwijk