Tenniskids

Rood - Oranje
Vanaf zondag 19 maart gaan de kinderen in Rood en Oranje weer starten met hun wedstrijden. Op woensdag 8 maart is er om 14.00 uur een info-middag in ‘t Paviljoen. O.a. de nieuwe spelregels bij Oranje zullen aan bod komen. Beide teams van Rood zijn het eerst aan de beurt om thuis te spelen. We gaan er een gezellige ochtend van maken!! Wedstrijd schema kan worden gevonden op tenniskids.toernooi.nl.

Groene competitie
De groene competitie gaat op zondag 9 april van start. De thuiswedstrijden zullen om 8.30 uur beginnen, wij raden jullie aan om 8.15 uur te verzamelen in ‘t Paviljoen. Omdat er veel teams spelen op zondag, moet er heel goed op de voortgang gelet worden en mogen banen niet onbenut blijven!! Er is altijd iemand van de vereniging aanwezig die jullie op gang kan helpen. Op zaterdag 1 april (geen grap!) is er een info-uurtje op de vereniging waar alles zal worden uitgelegd. Wedstrijd schema kan worden gevonden op tenniskids.toernooi.nl.

OPROEP
Iedereen die het leuk vind om de jongste kinderen, die met de rode ballen spelen, te komen helpen met tellen en het uitleggen van de spelregels is van harte welkom! Op 19 maart, 18 juni en 25 juni speelt er een rood team thuis en kunnen we hulp gebruiken.