Gezocht: m/v met gevoel voor PR & Communicatie

Zes enthousiaste dames van de commissie PR & Communicatie zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws binnen de club. Zij zoeken een nieuwe voorzitter, want Nicolet Grootscholten heeft aangegeven te stoppen. Ben jij of ken jij diegene? Kom dan in beweging!

Met wie kun jij deze klus oppakken en wat kun je verwachten, vraag je je misschien af? Van links naar rechts op de foto zie je: Pauline Verhage, Christel Schalke, Nicolet Grootscholten, Judith Maree, Saskia van Andel, Elita Vijverberg en Vanja van der Palm (niet op foto). Hun inzet kun je ervaren via onder andere de website, facebook, twitter, nieuwsbrieven, posters, flyers, filmpjes, krantenartikelen, WOS en de LTC-app (in ontwikkeling). Iedereen pakt z’n eigen rol en helpt elkaar waar nodig. Als voorzitter van deze commissie ben je ook bestuurslid. Je neemt elke eerste maandagavond van de maand deel aan de bestuursvergadering en bent de schakel naar de commissie. Met de commissieleden zelf zit je tweemaal per jaar om tafel. Dit alles kost je naar verwachting maximaal vijf uur per maand.

Wie neemt het stokje over?
Nicolet heeft zich vijf jaar als vrijwilliger ingezet voor deze commissie, waarvan de laatste drie jaar als voorzitter/bestuurslid. Tijdens de ledenvergadering op 13 maart stelt zij zichzelf niet herkiesbaar. Nicolet: “Samen met de groep zet ik me met veel plezier in om alle leden steeds zo snel en zo volledig mogelijk te informeren over allerlei evenementen, ontwikkelingen en leuke weetjes. Dat veel van onze leden de communicatie en onze inzet ook positief waarderen, bleek uit het ledenonderzoek in 2016. Dat en de vele spontane reacties zien we als een mooi compliment voor de tomeloze en professionele inzet met elkaar. Omdat ik merk dat dit best wat van je privé-tijd kost naast je baan en thuissituatie, ben ik blij dat de groep in januari is uitgebreid met Judith en Elita. Met deze twee nieuwe en enthousiaste leden is de groep net iets groter en houden we het werk als vrijwilliger op deze jaarrond vereniging leuk. Want leuk, ja dát is het! Maar voor mij persoonlijk geldt nu: ‘dat was het’. Dus welke m/v met gevoel voor PR en Communicatie heeft zin om deze gave klus bij jouw prachtige vereniging voort te zetten? Jij? Meld je dan aan via bestuur@ltcnaaldwijk.nl. Heb je eerst nog wat vragen of wil je er een keer met een bak koffie over praten? Ook dat horen we graag!”

Samenstelling Algemeen Bestuur
Meer informatie over het bestuur, de leden en verantwoordelijkheden, kun je nalezen op de website: http://www.ltcnaaldwijk.nl/5/Bestuur