Wie pakt het op???

Het begint er toch echt naar uit te zien, dat er vanaf dit najaar niet meer kan worden deelgenomen aan het Tenniskidsprogramma van de KNLTB.
Al eerder melden wij, Jacqueline en Jessica, in juli te stoppen met het organiseren en begeleiden van de Tenniskids voor onze vereniging.

Eén ouder heeft zich gemeld met de wil om de Tenniskids voort te zetten. Maar in je ééntje is het echt niet te doen.

Alle deelnemende kinderen, ongeveer 45 in de leeftijd 6 tot 12 jaar, hebben zo veel plezier met het spelen van wedstrijden tegen leeftijdsgenootjes. Zeven keer in het voorjaar en vijf keer in het najaar op zondag hebben we allemaal blijde gezichten op de vereniging. Het zou toch heel jammer zijn, als dat niet meer zou kunnen doorgaan.

Ouders die jonge tennissende kinderen hebben of natuurlijk ook andere leden die het leuk vinden om deze kinderen te mogelijkheid te geven om op hun niveau te laten spelen, kom in actie! Praat erover met andere ouders en meld je aan, zodat wij jullie goed mee kunnen laten draaien het komende voorjaar.

Indien je interesse hebt of meer informatie zou willen, kun je contact opnemen met

Jessica den Ouden (06 27421670) of
Jacqueline van der Klugt ( 06 23690649)