Westland Partners Oliebollen toernooi 2016

Op woensdagmiddag 28 december werd er voor de jeugd het Westland Partners Oliebollentoernooi georganiseerd. Dit was de eerste keer en het was een erg leuk en gezellig toernooi. Er deden bijna 40 jeugdleden mee en iedereen speelden 3 wedstrijden, elke keer tegen iemand anders van hetzelfde niveau en van dezelfde leeftijd.

Tussen de wedstrijden door kon er worden gesjoeld. Ook was er een leuke tennisquiz waarvan de vragen door het hele Paviljoen hingen. Veel kinderen gingen gelijk aan de slag om deze quiz te maken. Dit viel nog niet helemaal mee want er zaten hele moeilijke vragen bij. Natuurlijk waren er heerlijke oliebollen en appelflappen die voor een gedeelte door Bakkerij Van Malkenhorst waren gesponsord.

Namens alle kinderen wil ik Bakkerij Van Malkenhorst heel erg bedanken voor de heerlijke oliebollen en appelflappen.

Met dit toernooi werd het tennisjaar 2016 voor de jeugd leuk en sportief afgesloten. In 2017 zal dit toernooi zeker een vervolg krijgen.

Verder wil ik iedereen bedanken die mij het afgelopen jaar met de organisatie van de evenementen heeft geholpen. Mede door alle hulp heb ik dit jaar veel kunnen organiseren voor de jeugd. Natuurlijk hebben we voor 2017 ook weer veel leuke evenementen op de kalender staan. Tot dan!!