50-jarig bestaan Sportpark De Hoge Bomen

Sportpark Hoge Bomen 50 jaar

Zaterdagavond 1 oktober a.s. staat in het teken van het 50 jarig bestaan van Sportpark De Hoge Bomen. Dit viert het sportpark met het project ‘Sport en Cultuur: samen scoren. Een wandeling langs alle sportkantines van Hoge Boomen waar optredens plaats vinden verbindt sport en cultuur op een verrassende manier.

Voor deze gelegenheid heeft iedere vereniging (13 in totaal) hun de kantine of accommodatie gratis beschikbaar gesteld. In elke kantine vinden er sport- of culturele optredens plaats. Hierbij kan je denken aan een sportdichter, een voetbalkoor, een turndemonstratie en paardenshow. De definitieve programmering is nog niet helemaal klaar. Doel van het project is, om sport en cultuur met elkaar te verbinden en elkaar op een andere manier te leren kennen en daarbij is het ook leuk om eens bij de buren te kijken.

Elk team, bestaande uit 20 a 25 man publiek, krijgt een eigen route en schema  waarbij 6 locaties worden bezocht. Voetbalvereniging Naaldwijk is voorlopig nog de start- en eindlocatie. Hier vindt de opening plaats, tevens zal hier een expositie van 50 jaar sportpark de hoge bomen te  zien zijn Ook is er een RABOspel en zal na afloop nog een borrel plaatsvinden om gezellig na te praten en te netwerken.

Aanmelden kan via e-mail:  sportpark-de-hoge-bomen-50jaar@outlook.com