LTC Naaldwijk doet ook mee aan de grote clubactie

In de afgelopen 2 weken zijn de boekjes van de Grote Clubactie in de lessen bij de jeugd uitgedeeld. Wanneer je nog geen boekje hebt, kan je deze vragen bij de bar of aan jullie tennistrainer of trainster. Ook als je boekje vol is en je wilt nog meer verkopen kan je een extra boekje vragen.

De eerste boekjes zijn al weer terug en dat is natuurlijk super. Probeer zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de opbrengst kunnen we extra slaapfeestjes of toernooitjes organiseren voor de jeugd. Wanneer je boekje vol is of je vindt dat je genoeg loten hebt verkocht. Stop je boekje dan in de Grote Clubactie Box die op de bar staat in het Paviljoen.

Degene die de meeste loten heeft verkocht krijgt een prijs. Dit jaar zijn er twee prijzen, één voor de beste verkoper bij de jongens en één voor de beste verkoopster bij de meisjes. Dus doe je best…

Jullie zullen regelmatig op de hoogte worden gehouden via de website.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC Naaldwijk