Gezocht: tenniskids coördinatoren

Wie neemt het Tenniskids-stokje van ons over?
Met heel veel plezier en voldoening hebben wij ons de afgelopen drie jaar ingezet voor de coördinatie van de Tenniskids voor onze vereniging. Het enthousiasme van de kinderen geeft de Tenniskids-zondagen glans. Wij hebben echter besloten om na de voorjaarscompetitie 2017 te stoppen. Omdat voor LTC Naaldwijk de Tenniskids natuurlijk wel door moet gaan, zijn wij op zoek naar ouders die deze taak op zich willen nemen. Minimaal twee is zeker nodig!

In het kort de werkzaamheden van de coördinator:  Tenniskids heeft twee perioden, de voorjaars- (maart t/m juni) en najaarscompetitie (september t/m november). Hierin worden op totaal 11 zondagochtenden wedstrijden gespeeld op ons park, die begeleid moeten worden.  Voor elke periode dienen er nieuwe teams te worden gemaakt. De communicatie met de leden en de KNLTB hierover behoort tot de taken, alsmede het bijwonen van de jeugdcommissievergadering.

Indien je interesse hebt en meer informatie zou willen, kun je contact opnemen met

Jessica den Ouden (06 27421670) of

Jacqueline van der Klugt ( 06 23690649)