Eerste gemende jeugdteam Landskampioen!

In het weekeinde van 25 juni was het zover. Het play off weekeinde voor ons eerste jeugdteam. Strijden om het landskampioenschap. Strijden om het landskampioenschap. Iets waar de hele winter en het hele voorjaar voor was getraind. Het begon op zaterdag met de halve finale. Het team, bestaande uit Babette Burgersdijk, Anouck Vrancken Peeters, Jay Zwinkels, Marvin Vijverberg en Sverre van de Burg, gesteund door Maaike Kouwenboven, Madelief van Heese en Yasmin v.d. Ent (speelsters de in de regulierren competitie hebben bijgedragen aan het behalen van de play offs), mocht aantreden tegen TV Heerhugowaard. Een geduchte tegenstander. Deze vereniging was er namelijk de afgelopen vier jaar in geslaagd twee keer landskampioen te worden. De enkelpartijen werden met een 3-1 voorsprong afgesloten. Helaas ging het regenen, waardoor de wedstrijd naar binnen werd verplaatst. Gelukkig werd het goede spel daar voortgezet. Zowel de meisjesdubbel als de herendubbel werden gewonnen. De overwinning was binnen. De zondag begon met vertraging. Door de regen was de andere halve finale helaas niet op zaterdag afgespeeld. Na lang wachten was de tegenstander bekend: LTC Leeuwenbergh. Opnieuw was de regel spelbreker. De finale moest ook binnen worden gespeeld. En door het late begin ook nog eens met verkorte sets. Altijd gevaarlijk. Maar gelukkig hield onze jeugd het hoofd koel. Gedegen spel leverde een 5-0 voorsprong op, waardoor de resterende partijen niet meer gespeeld hoefden te worden. Het landskampioenschap was een feit. Een prestatie van formaat. Helaas kon door een blessure Esmee Andressen, een steunpilaar van vorig jaar, er niet bij zijn. Maar ook zij heeft in de voorbereiding haar steentje bijgedragen. De beker is binnen. Een fantastische herinnering voor altijd. LTC Naaldwijk is trots op dit team.