Gratis kennismaken met tennis!

Ken je familie, vrienden of buren die wel eens kennis willen maken met de tennissport? Zaterdag 31 maart is het Open Dag bij LTC Naaldwijk. In samenwerking met Burgersdijk tennis organiseren we dan van 12.00 tot 17.00 uur een leuk en gevarieerd programma voor jong & oud!

Iedereen mag deelnemen
Leden van LTC Naaldwijk mogen iemand meenemen, maar niet-leden kunnen zich ook zelf direct aanmelden. Om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur start er een nieuw programma van circa 1,5 uur. In die tijd krijgen deelnemers uitleg over de tennissport en materialen, een échte tennisclinic, oefenpartijtjes en een leuke attentie aangeboden!

Aanmelden
De Open Tennis Dag is voor jong & oud. Dus kinderen met hun vriendjes, maar ook gezinnen kunnen meedoen. Verder zijn alle benodigde materialen aanwezig. Sportkleding is gewenst en een eigen racket meenemen mag ook.
Meld je wel even aan via de website www.opentennisdag.nl.