Commissies

Binnen LTC Naaldwijk zijn meerdere commissies actief. Hieronder vind je per commissie een korte beschrijving van de taken en een lijstje van de betrokken leden. Lijkt het je ook leuk om op een bepaald gebied mee te denken of te helpen? Stuur dan een e-mail naar de betreffende commissie.

Evenementencommissie:
De evenementencommissie organiseert diverse toernooien op ons park voor senioren. Dit zijn het Nieuwjaarstoernooi, het voorjaarstoernooi, het invitatietoernooi en het Oktoberfest toernooi. Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar: evenementencie@ltcnaaldwijk.nl.

- Cissy Zandvliet
- Maarten Maat

Jeugdcommissie:
De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alle jeugdactiviteiten. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via jeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Meer over de leden en ouders die zich inzetten voor de jeugd lees je op de jeugdpagina

PR & Communicatie commissie:
Houdt zich bezig met de informatievoorziening naar leden, zoals het actueel houden van de website en het verzorgen van nieuwsbrieven. Heb je een (nieuws-)bericht voor op de website of voor in de nieuwsbrief? Stuur dan een mail naar redactie@ltcnaaldwijk.nl.

- René Gode (voorzitter)
- Vanja van der Palm
- Christel Schalke
- Saskia van Andel
- Pauline Verhagen
- Elita Vijverberg
- Judith Maree

Technische commissie:
De Technische commissie streeft naar een harmonieus verenigingsleven met de juiste balans tussen recreatie en prestatie. Dit komt tot uiting in een goed georganiseerde en gezellige competitiedeelname. Een goede en uitdagende tennis technische opleiding voor de jeugd met adequate trainingsmogelijkheden en aansprekende en gezellige toernooien. Voor vragen kun je terecht bij technischecie@ltcnaaldwijk.nl.

Leden:
- Pieter Eenhoorn (voorzitter)
- Ron Gram (vrijdagcompetitie)
- Richard Schalke (zondagcompetitie)
- Gerard van den Bos (overige competitie)
- Carianne Lievaart (jeugdcompetitie)
- Arno Eussen (jeugdcompetitie)

Sponsorcommissie:
Deze commissie is verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van contacten met sponsors. Voor vragen over sponsoring kun je contact opnemen via sponsoring@ltcnaaldwijk.nl.

Leden:
- Martin Wubben (voorzitter)
- Stefan van den Ende
- Lenny Dijkshoorn