Eredivisie LTC Naaldwijk: genieten van toptennis

Eredivisie LTC Naaldwijk: het was twee weken genieten van toptennis

Vanaf 21 mei 2016 tot en met het play off weekend van 4 en 5 juni hebben we weer kunnen genieten van toptennis bij LTC Naaldwijk. In een gezellige sfeer hebben veel (jeugd)leden en bezoekers van dichtbij kunnen mee maken wat toptennis inhoudt. De makkelijk benaderbare topspelers, met Robin Haase, Arantxa Rus en Arko Zoutendijk als nationale en regionale boegbeelden, hebben met LTC Naaldwijk het Westlandse tennis nadrukkelijk op de landelijke tenniskaart gezet.

De gewonnen thuiswedstrijden tegen De Lobbelaer (4-2), de latere kampioen HLTC Leimonias (4-2) en Rapiditas (5-1) leidden tot gezellige afterparties in het Paviljoen, waarbij het Braziliaanse carnaval als surprise party voor de jarige André Ghem een hoogtepunt mag worden genoemd. De drukbezochte uitwedstrijd bij TC Zandvoort (ruim 70 supporters) met de BBQ en het strandfeestje met de spelers doen iedereen al weer uitkijken naar volgend jaar. Ook onze oude bekende Peter Torebko en de nieuwkomers Sarah Gronert en Ysaline Bonaventura hebben genoten van de sfeer en waren onder de indruk van ons complex en verenigingsleven. Een primeur voor de eredivisie was de enige echte Nederlandse Sister-act met Arantxa en Kim Rus.

Met het bereiken van de halve finale (waarin we op set-gemiddelde uiteindelijk in TC Zandvoort onze meerdere moesten erkennen) werd de doelstelling bereikt. Een topprestatie van de coaching-staf Arko Zoutendijk, Steffie Weterings en Tim Rompa, waaraan ook onze fysiotherapeuten Wendy Scholtes, Patric Cogenbach en Elibert Hoogkamer een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Ook willen wij natuurlijk de sponsoren enorm bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.

BDO Accountants & Adviseurs, DB Telecom / Veneco, Rabobank, CARGOBOSS | van daalen transport,  Wilson, de bedrijven van de Best Fresh Group (Bioworld, Eminent, Valstar Holland en Yex) en de businessclub van LTC Naaldwijk. En natuurlijk ook het support van al onze leden en overige toeschouwers.