Westlandse Jeugdslams

De afgelopen maanden zijn we met de 4 verenigingen die een jeugdtoernooi organiseren en MLTV’90 druk bezig geweest om een nieuw concept op te zetten. Dit is zijn de Westlandse JeugdSlams geworden.

Door de 4 toernooien die al bestaan aan elkaar te koppelen hopen we meer jeugd naar de toernooien te krijgen. De Westlandse JeugdSlams bestaat uit een serie van vier Open jeugdtoernooien georganiseerd door de vier deelnemende Westlandse verenigingen.

Iedere vereniging blijft verantwoordelijk voor de organisatie van het eigen Open- en JRT* Jeugdtoernooi. Voor 2016 zijn dit: VT de Hoek, LTC Naaldwijk, LTC ’s-Gravenzande en LTC ’t Loo. Het eindtoernooi wordt (in het weekend na het laatste toernooi) gespeeld bij MLTV90.

Klik hier voor meer informatie.