Namen Eredivisie bekend

LTC Naaldwijk doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de landelijke eredivisie, de hoogste nationale tenniscompetitie. Vorig jaar eindigden wij als laatste; dit seizoen hopen we met een sterker team de play-offs te halen. Naast de Nederlandse toptennissers Robin Haase en Arantxa Rus worden ook Malik Jaziri, André Gehm, Peter Torebko en Sarah Gronert aan de spelerslijst toegevoegd.

Finale op 5 juni
De landelijke eredivisie gemengd start op zaterdag 21 mei. LTC Naaldwijk begint met een thuiswedstrijd tegen T.V. De Lobbelaer. De overige thuiswedstrijden zijn op woensdag 25 mei en zondag 29 mei. Deze wedstrijden worden gespeeld sportcomplex De Hoge Bomen, beginnen om 12.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Mocht LTC Naaldwijk de play-offs halen, dan moeten de spelers op 4 juni aan de bak. De vier beste teams strijden dan om een plek in de finale die op 5 juni wordt gehouden.

Roland Garros
Het volledige team van LTC Naaldwijk bestaat uit Arantxa Rus, Sarah Gronert (Duitsland), Kim Rus, Steffie Weterings, Robin Haase, Malek Jaziri (Tunesië), Andre Ghem (Brazilië), Peter Torebko (Duitsland) en Arko Zoutendijk. Of de toptennissers van het Naaldwijkse team ook daadwerkelijk in actie komen, hangt af van hun prestaties in Parijs. De Nederlandse competitie valt namelijk samen met het toernooi van Roland Garros.

Visie
Deelname aan de Lotto Eredivisie gemengd competitie van de KNLTB past in de visie van LTC Naaldwijk om de tennissport op alle niveaus in het Westland te kunnen beleven. Van recreatie tot topniveau, van alleen maar kijken tot actief beoefenen.