Afscheid van twee bestuursleden

We bedanken Henri Swaans voor zijn jarenlange inzet als penningmeester en heten zijn opvolger Wanda Wensveen welkom. Ook Marleen van de Graaf draagt haar functie als voorzitter van de Jeugdcommissie na ruim 10 jaar over. Helaas is hiervoor nog geen nieuwe vrijwilliger aangemeld. Zowel Henri als Marleen blijven ondanks hun aftreden uit het bestuur wel vrijwilligerswerk voor LTC vervullen. Toppers, dat zijn jullie!

Vandaag in het AD veel aandacht voor de zoektocht naar vrijwilligers in onze regio. Ook wij merken dat leden zich niet spontaan aanmelden. Toch maken we samen de club boeiend en bloeiend. Dus denk je ook nog eens aan jouw mogelijke bijdrage aan 'ons'? Je kunt op onze site onder commissies meer lezen over de zoektocht en je kunt mailen naar vrijwilligers@ltcnaaldwijk.nl.