Vignet Kindpakket overhandigd

Het Kindpakket Westland is een initiatief van Gemeente Westland voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar van gezinnen met een laag inkomen. De gemeente vindt het belangrijk dat elk kind mee kan doen aan leuke dingen zoals sporten. LTC Naaldwijk en Burgersdijk tennis steunen dit initiatief en geven deze kinderen graag de mogelijkheid om te kunnen tennissen. Dat deden we vorig jaar en ook dit jaar. In totaal beleven nu 12 kinderen via Kindpakket Westland veel plezier bij onze club.

Afgelopen zondag, tijdens de 1e Tenniskids worldtour, was wethouder de heer El Mokaddem bij ons om het vignet horend bij Het Kindpakket te overhandigen. Hij benadrukte dat gemeente Westland dankbaar is dat onze vereniging zich heeft aangeboden om dit voor deze gezinnen te kunnen betekenen. Het vignet krijgt een mooi plaatsje binnen onze vereniging.