Wie neemt het stokje over....

De jeugdcommissie is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na een lange periode heeft Marleen aangegeven per 17 maart definitief te stoppen. Twee jaar geleden heeft zij al aangegeven te willen stoppen, maar wilde het graag goed overdragen. Helaas is in deze periode geen nieuwe voorzitter gevonden.

De jeugdcommissie bestaat inmiddels uit 5 personen. De commissie is onderverdeeld in de categorieën jeugdcompetitie, jeugdtoernooien, tenniskids en jeugdevenementen onder leiding van de jeugdvoorzitter. Alle categorieën hebben inmiddels zelf een eigen team om zich heen gebouwd die hen weer helpen bij de activiteiten, gesteund door oudere jeugdleden en ouders.

Als voorzitter neem je zitting in het Algemene Bestuur van de vereniging. Dit betekent dat je 1x per maand vergadert met de andere bestuursleden. Daarnaast leidt je ook vergaderingen van de jeugdcommissie.

Vind je het leuk om wat extra's te doen voor de vereniging en spreekt voor de jeugd bezig zijn je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Laat het ons weten door een mail te sturen naar jeugd@ltcnaaldwijk.nl. Dan nemen we contact met je op.