ABN AMRO World Tennis Tournament

Van 8 t/m 14 februari wordt er weer in het Ahoy Rotterdam getennist door de wereld top. Het spelersveld bestaat uit een mooie mix van ervaren topspelers, zoals Roger Federer, Marin Cilic, Richard Gasquet en Gael Monfils en de grootste talenten van dit moment, waaronder Nick Kyrgios, Alexander Zverev en Borna Coric. Maar ook Robin Haase en Thiemo de Bakker zullen aanwezig zijn.

Ook zullen er vier leden van onze vereniging te zien zijn bij dit toernooi. Maaike Kouwenhoven, Jort Schalke, Rick Vijverberg en Olaf de Lange zijn geselecteerd om als ballenjongens en –meisje te helpen om de wedstrijden goed te laten verlopen!! Dus grote kans dat je ze live in actie zult zien!!

Bekend is gemaakt dat maandag 8 februari Roger Federer na de middagwedstrijd zal trainen op het Centre Court. Dit voor alle Federer fans.

Op woensdag 10 februari vanaf 11.00 uur is de Kids Day. Er geldt een speciaal tarief van € 15,- (incl. servicekosten) voor kinderen t/m 12 jaar. Op deze dag zijn er voor de kinderen spellen te doen op het Sports Plaza. Ook zijn er clinics, handtekeningensessies, wedstrijdjes en een persconferentie voor kinderen. Voor 50 kinderen wordt de middag helemaal speciaal, want zij mogen in het officiële perscentrum vragen stellen aan een topper bij een echte 'Kids Persconferentie'. Ze kunnen zich hiervoor kwalificeren door deel te nemen aan de spellen op Sports Plaza.