Denk mee over de toekomst van LTC Naaldwijk

In samenwerking met de KNLTB houden we een zogenaamd ‘ledentevredenheidsonderzoek’ onder alle leden van LTC Naaldwijk. Ook jou nodigen we van harte uit om hieraan deel te nemen.

Doel van dit onderzoek is beter zicht te krijgen op de wensen en behoeften van onze leden nu en in de toekomst. Zodat we die vervolgens kunnen vertalen in het beleid van onze vereniging voor de korte en wat langere termijn.

Het invullen kost maximaal 10 minuten van je tijd. Het zijn over het algemeen meerkeuzevragen, over verschillende onderwerpen. Weet je op een vraag geen antwoord of is het onderwerp je onbekend? Kies dan voor de optie ‘niet van toepassing’ (Nvt). Verdere uitleg tref je in de vragenlijst zelf aan.

Het grootste deel van de vragen wordt anoniem verwerkt. Alleen aan het einde van de vragenlijst staan enkele vragen, waarbij je (optioneel) je naam kunt invullen. Naast seniorleden, mogen ook jeugdleden de vragenlijst invullen. Als er in één gezin meerdere mensen lid zijn van onze vereniging, kan de link gewoon meerdere keren gebruikt worden.

Omdat we het zeer waarderen als je meedoet aan dit onderzoek, verloten we onder de deelnemers tien blikken tennisballen en ook nog eens tien bonnen van het Paviljoen voor koffie/thee met wat lekkers. De winnaars maken we zo snel mogelijk na sluiting van het onderzoek bekend.

Ga hier direct naar de vragenlijst.

Bij voorbaat dank voor je medewerking!