Stem op LTC Naaldwijk en win!

Want we zijn genomineerd voor de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging. Vind jij ook dat we die titel verdienen? Omdat we een club zijn waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan, we voor de kleinste jeugd tot en met onze oudere leden jaarrond leuke evenementen organiseren, je recreatief en prestatief kunt tennissen en genieten in een top Paviljoen?

Stem dan tot en met 11 oktober 2015 op 'ons' via www.leukstesportvereniging.nl.

Je kunt zelf mooie prijzen winnen zoals een tablet, jaar gratis sporten, wellnessdag etc. En meerdere stemmen uitbrengen kan ook... b.v. via mail op verschillende mailadressen, via Facebook en/of SMS. Je ziet het op de genoemde website! Leuk als je meedoet!

Bij het stemmen wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur.

In iedere gemeente zijn er straks twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en die met het meeste aantal stemmen. Daarnaast kunnen we winnen als Leukste Sportvereniging van de Provincie Zuid-Holland en er is ook één landelijke winnaar. Gaan we ervoor? Stemmen maar!