De najaarscompetitie is weer begonnen!

Afgelopen 11 september zijn weer veel clubgenoten gestart met de najaarscompetitie. Gedurende 7 weken spelen maar liefst 35 teams van LTC Naaldwijk tegen teams van andere parken. Op vrijdagavond zijn 9 teams actief, op zaterdag en zondag spelen er iedere keer 13, waarvan 7 jeugdteams. Dit betekend dat tot en met 25 oktober ieder weekend veel tenniswedstrijden te bekijken zijn. Supporters zijn uiteraard altijd welkom!

Helaas zijn er gedurende de competitie minder banen beschikbaar voor vrijspelen. Op vrijdag is dit vanaf 19:00 uur helemaal niet mogelijk. Op zaterdag zijn er nog wel een beperkt aantal banen vrij tot 12:00 uur, en op zondag pas nadat er wedstrijden klaar zijn. Dit is in ieder geval niet voor 14:00 uur.