Elf nieuwe leden via Kindpakket Westland

Sinds januari van dit jaar kunnen kinderen van ouders met een laag inkomen zich inschrijven voor tennis bij onze vereniging via het Kindpakket Westland. Met dit initiatief van gemeente Westland helpen we gezinnen die geen of weinig geld hebben voor leuke dingen, zoals sporten. Want meedoen is belangrijk. Inmiddels hebben elf kinderen, allemaal meisjes, zich aangemeld. Negen van hen zijn junior (9 tot en met 17 jaar) en twee junior mini (6 tot en met 8 jaar). Het is ook leuk om te zien dat van drie gezinnen meerdere zusjes hebben gekozen voor tennis.

Zij worden een jaar lang (gratis) lid van onze vereniging, krijgen tennisles van Burgersdijk tennis en daarvoor een tennisracket te leen. We heten hen van harte welkom en vooral veel tennisplezier!

Meer informatie vind je op www.kindpakketwestland.nl