Gezocht: Jeugdleden met een rood/oranje hart

Wie van de jeugd wil ons helpen met de begeleiding en het tellen bij de wedstrijden van de tenniskids? Nu wordt alleen een beroep gedaan op de selectiejeugd, maar misschien vind jij het ook wel leuk om mee te helpen.

Hoe werkt het...
Op de eerste zondagochtend van de maand tennissen de jongste jeugdleden van 6 t/m 11 jaar wedstrijdjes. De allerjongsten doen dit met rode ballen op veldjes overdwars op de tennisbaan. Zij spelen één tiebreak. De iets ouderen spelen met oranje ballen op een verkleinde tennisbaan om twee gewonnen tiebreaks. Zij spelen single, dubbel en mixdubbel. Om onze jongste jeugd goed de tennisregels te leren, hebben we dus de tellers op de banen staan.

Hoe vaak?
Er wordt een indeling gemaakt, want het is de bedoeling dat je niet elke keer hoeft te komen, tenzij je dit natuurlijk zelf wel leuk zou vinden! Er wordt dit jaar gespeeld op zondag 6 september, 4 oktober en 1 november. Op woensdagmiddag 23 september is er ook een event op ons park en daar zoeken we ook nog tellers voor.

Aanmelden
Om je aan te melden of als je vragen hebt, kun je mailen naar tenniskids@ltcnaaldwijk.nl. Jessica of Jacqueline zullen dan contact met je opnemen.