Tenniskids Event Rood/oranje

Op woensdagmiddag 23 september a.s. organiseren we een leuk evenement voor iedereen die in rood en oranje traint en/of speelt. We spelen wedstrijden zoals ook bij de World Tour worden gespeeld.

Categorie Rood is voor de kinderen van 5 t/m 9 jaar (geboren in 2006 en later). Categorie Oranje is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar (geboren in de jaren 2004 t/m 2007).

Het event voor Rood zal ongeveer tot 15.30 uur duren en voor Oranje tot ongeveer 17.00 uur. Klik hier om in te schrijven. Inschrijving kan tot 16 september. Het inschrijfgeld bedraagt € 5. Daarvoor kun je leuke wedstrijden tennissen, krijg je te drinken met iets lekkers en een leuke souvenir.

We beginnen om 14.00 uur met de wedstrijden. Zorg dat je je voor 13.45 uur aanmeldt!

Voor vragen kun je terecht bij tenniskids@ltcnaaldwijk.nl.