Laatste mogelijkheid inschrijving

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi wordt van zaterdag 25 juli t/m zondag 2 augustus a.s. georganiseerd. We maken er net als vorig jaar weer een geslaagd en gezellig toernooi van. En om die reden nodigen we jou uit om mee te doen! Er zijn inmiddels alweer honderden aanmeldingen binnen en om teleurstellingen te voorkomen willen we jullie op tijd aangeven dat het nu nog mogelijk is in te schrijven. De uiterste deadline is maandag 13 juli, maar vol = vol, dus er kunnen onderdelen eerder gesloten worden.

Op het programma staan onder andere een Mannenavond op woensdag 29 juli en een Flowerparty op vrijdag 31 juli. Beide weekenden hebben we volop entertainment voor de kids en op de laatste zaterdag krijgen de halve finalisten van het Paviljoen een BBQ aangeboden. Net als elk jaar steunen we ook dit jaar een goed doel, van elke inschrijving wordt 1 euro gedoneerd aan School’s Cool Westland.

Leuk als jij er ook bij bent!

PS: volg LTC Naaldwijk op www.facebook.com/ltcnaaldwijk en blijf op de hoogte van het nieuws rondom het Intergreen Open Bloemen Toernooi of kijk op www.ltcnaaldwijk.nl voor de laatste updates.

 

Sponsors LTC Naaldwijk