Speciaal onderwijs - speciale tennisles

Onlangs was het een gezellige boel op het park. Toen kreeg namelijk de eerste van de drie Naaldwijkse scholen voor speciaal onderwijs hun introductiecursus tennis @LTC. De Herman Broerenschool beet de spits af en in mei en juni volgen De Boemerang en De Windroos. Ze genoten volop van de les van trainer Kim en Steffi van Burgersdijk tennis. En wie weet worden ze straks ook lid van onze vereniging en gaan ze deelnemen aan G-tennis. Dat zou leuk zijn, want bij LTC Naaldwijk is iedereen welkom! 

Een introductiecursus voor deze leerlingen bestaat uit tennislessen, met een tennisracket van onze vereniging en een versnapering na afloop van de tennisles. De tennisgroepen bestaan uit 10 tot 15 kinderen. Naast deze drie scholen, is er ook nog een introductiecursus met open inschrijving gepland. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus ken je iemand van het speciaal onderwijs die niet op een van deze scholen zit, laat hem of haar dit dan weten! Aanmelden of vragen stellen, kan via ledenadministratie@ltcnaaldwijk.nl 

De mogelijkheid om jongeren met een beperking kennis te laten maken met tennis bij onze club wordt georganiseerd samen met Burgersdijk tennis met subsidie via het Innovatiefonds 3D Westland 2014. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop. Daarnaast is het goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de speler.

Sponsors LTC Naaldwijk