Geslaagde wintercompetitie

In november 2014 zijn de Samenwerkende Tennisverenigingen Westland begonnen met een wintercompetitie voor de jeugd. Deze avonden werden één keer in de maand op vrijdagavond gehouden. Elke keer bij een andere tennisvereniging.

Hoe was het deze winter
Voor de eerste avond in november waren er bijna 80 aanmeldingen daarom ging de jongste groep naar De Lier en de oudere deelnemers gingen naar Naaldwijk. Helaas kon door het slechte weer alleen in Naaldwijk worden gespeeld. Het was een leuke avond en er werd door iedereen enthousiast gereageerd. Natuurlijk werd er besloten om met deze avonden door te gaan. In december werd de competitie gehouden in Hoek van Holland. Er waren meer dan 80 aanmeldingen. Door het mooie weer was deze avond zeer succesvol. Helaas kon de avond in januari niet doorgaan. Het was heel slecht weer met regen en storm. Wel hadden zich weer veel kinderen opgegeven. In februari ging het door de regen in De Lier niet door maar wel in Naaldwijk. Meer dan 40 kinderen in de leeftijd van 12, 13 en 14 jaar hadden een leuke avond. Als afsluiting was de laatste competitie op vrijdag 13 maart bij LTC Keenenburg in Schipluiden. Ook deze avond was weer erg gezellig.

Deze wintercompetitie krijgt in november een vervolg. Hierover worden jullie geïnformeerd, zodra de nieuwe data bekend zijn.

Ook zomercompetitie
Wel willen we in de zomer twee keer een zomercompetitie organiseren omdat het in de winter zo leuk was.

De volgende data zijn daarvoor gepland:

• Vrijdag 8 mei 2015 in ’s-Gravenzande en Honselersdijk
  • Vrijdag 7 augustus 2015 in Naaldwijk

Zet deze data alvast in je agenda!!