Sponsoring

LTC Naaldwijk is trots op haar vereniging, met al haar leden en vrijwilligers. Daarnaast zijn wij zeker zo trots op het grote aantal bedrijven en instellingen dat LTC Naaldwijk een warm hart toedraagt. Diverse sponsoren zijn op verschillende manieren betrokken bij onze bloeiende vereniging en spelen daarbij een belangrijke rol. Dat willen we graag zo houden en waar mogelijk zelfs verder uitbouwen, zodat onze visie op jeugdtennis, accommodatie, training en speelmogelijkheden gerealiseerd kunnen worden en behouden kunnen blijven. Sponsorinkomsten zijn een noodzakelijke aanvulling op het budget van een vereniging.

Actieve en enthousiaste sponsorcommissie
LTC Naaldwijk heeft een actieve sponsorcommissie die zich inzet om nieuwe sponsors binnen te halen, maar veel belangrijker, de sponsors weet te behouden. Hiervoor worden diverse sponsor mogelijkheden geboden en wordt er regelmatig een speciale activiteit voor hen georganiseerd. Zodoende krijgen ze niet alleen het gevoel een financiële bijdrage te leveren.

Wij denken graag met u mee!
Deelt uw bedrijf onze passie en wilt u dit uitdragen? Dan willen wij graag met u de mogelijkheden bekijken die tennissponsoring biedt. In onze sponsoring folder vindt u de diverse aantrekkelijke mogelijkheden op een rij. We nodigen u graag uit voor een brainstormsessie en denken graag met u mee over passende sponsoruitingen.

U kunt de sponsorcommissie bereiken door een mail te sturen naar: sponsoring@ltcnaaldwijk.nl.