Trots!

Vol trots laten wij jullie weten dat er 19 teams, zowel senioren als junioren, in onze clubkleding gaan spelen. Van de 19 teams zijn er 7 teams die gesponsord worden. Er zijn ook leden die geen competitie spelen, maar wel de kleding hebben besteld. Geweldig!

Tijdens de pasavonden hebben wij gemerkt dat de kleding bij iedereen anders valt. Dit is natuurlijk ook zo bij de welbekende merken van Nike en Adidas. Wij doen ons uiterste best om de kleding nog passender te maken. Hierover later meer, het begin is er in ieder geval...

Onze dank aan de sponsors en alle leden, die vol enthousiasme zich hebben aangemeld voor de clubkleding. Speciale dank aan de hulptroepen die ons hebben bijgestaan.

Heb je interesse in de clubkleding? Laat het ons weten! De kledinglijn blijft beschikbaar. Voor vragen of bestellingen kan er gemaild worden naar: clubkleding@ltcnaaldwijk.nl.