Clubkleding

Ben je ook zo trots en dankbaar dat je op LTC Naaldwijk tennist?
Dan is er de mogelijkheid om dit te laten zien aan andere verenigingen!
Vanaf 2016 is onze eigen clubkleding beschikbaar en te bestellen via de website. Wellicht heb je het eredivisieteam al eens zien rondlopen in de trainingspakken, of een van de jeugdspelers in een topje, een t-shirt of polo van LTC Naaldwijk. De frisse oranje kleur kun je niet missen!

Oproep!
Wij zijn al een lange tijd op zoek naar 1 volwassen etalagepop en 1 kinderetalagepop om zowel een dames- als herencombinatie te kunnen tonen in ons clubhuis. Het valt ons niet mee om dit voor een klein prijsje te vinden. Mochten iemand er een hebben staan of ons kunnen adviseren hierin dan horen wij dat heel graag.

Pasavonden
Omdat wij begrijpen dat het wenselijk is de kleding eerst te passen om te zien hoe het staat en welke maat er nodig is, zijn er pasmomenten in te plannen.
Media januari 2018 zullen voorafgaand aan de voorjaarscompetitie 2018 en het nieuwe seizoen weer een aantal data gepland worden. We zullen jullie hierover in een nieuwsbrief op de hoogte houden en ze zullen tevens in de agenda komen te staan. Je kunt ook altijd contact opnemen om bijvoorbeeld met je team een pasafspraak te maken.

Bestellen
Bestellen doe je zelf. Alles loopt direct via de leverancier. Klik hierboven op bestellen om te kunnen bestellen, maar ook voor prijzen, modellen etc. Sponsoring op kleding De mogelijkheid om een eventuele sponsor op de kleding van je team te verbinden blijft. Als hier interesse voor is laat het ons dan even weten.

Voor vragen of het afspreken van een pasmoment kunnen jullie contact opnemen met Marleen of Miranda: clubkleding@ltcnaaldwijk.nl