Clubkleding

Ben je ook zo trots dat je op LTC Naaldwijk tennist? Dan is er de mogelijkheid om dit te laten zien aan andere verenigingen! Vanaf 2016 is onze eigen clubkleding beschikbaar en te bestellen via de website.

Wellicht heb je het eredivisieteam al eens zien rondlopen in de trainingspakken, of een van de jeugdspelers in een topje, een T-shirt of polo van LTC Naaldwijk. De frisse oranje kleur kun je niet missen!

Pasavonden
Omdat wij begrijpen dat het wenselijk is de kleding eerst te passen om te zien hoe het staat en welke maat er nodig is, zijn er pasmomenten in te plannen. Op dit moment kunnen jullie (desgewenst) bij ons een afspraak maken om een pasmoment in te plannen, zodat je tijdens de voorjaarscompetitie 2018 of gewoon het komend seizoen, in het clubtenue kan gaan rondlopen. Houd hierbij wel rekening met de levertijden. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen om bijvoorbeeld met je team een pasafspraak te maken.

Bestellen
Bestellen doe je zelf. Alles loopt direct via de leverancier. Klik hierboven op bestellen om te kunnen bestellen, maar ook voor prijzen, modellen etc. Sponsoring op kleding De mogelijkheid om een eventuele sponsor op de kleding van je team te verbinden blijft. Als hier interesse voor is laat het ons dan even weten.

Voor vragen of het afspreken van een pasmoment kunnen jullie contact opnemen met Marleen of Miranda door een mailtje te sturen naar clubkleding@ltcnaaldwijk.nl.