Clubkleding @LTC Naaldwijk

Met veel trots presenteren wij de clubkleding van onze vereniging aan jullie!

Een aantal jaar geleden hebben wij, als proef, clubkleding aangeboden aan onze Jeugdselectie. Boven verwachting werd dit als zeer positief ontvangen. De afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest een lijn te zoeken die voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Dit is de kleding zoals in de afbeeldingen onder deze tekst: een damesoutfit (rok en hemd of jurkje) en een herenoutfit (korte broek en shirt) voor zowel kinderen als volwassenen. Wij zijn mening dat we een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden. De kleding is door meerdere personen tijdens het tennissen getest en als prettig ervaren. Goede vochtopname en prettig zittende stof.

Kosten
De kosten van onze kledinglijn gaan we zo laag mogelijk houden. Op de pasavonden zijn de exacte prijzen van de kleding bekend en die zijn binnenkort ook op website te vinden.Ook bestaat de mogelijkheid om een sponsornaam te verbinden aan je team. Dus wil je een competitieteam in fraaie club kleding (of andere kleding) steken en daar je bedrijfsnaam aan verbinden, dan is dat mogelijk.
Klik hier voor de (voorlopige) prijslijst.

Eenheid
Om eenheid in bedrukken van clubkleding of overige kleding te bewaren en te voldoen aan logo maatvoering gesteld door de KNLTB, zal bedrukking via de vereniging lopen. Ook hier geldt tegen de laagste prijs.

Sponsors
Als vereniging vragen wij de eventuele kledingsponsors na te denken over een bescheiden vrijwillige bijdrage vanwege de sponsoruitingen op het park. Alle baan, hal, bord en overige sponsoren betalen een bijdrage voor hun naamsvermelding op het park. Dus prima als je de kleding sponsort, maar denk ook aan de vereniging!

Pasavonden
De eerste pasavond staat gepland voor woensdag 4 februari tussen 19.00 en 20.30 uur. De tweede pasavond op vrijdag 6 februari tussen 19.00 en 20.30 uur. Overige data wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. We hopen jullie op één van de pasavonden te mogen begroeten.

Voor eventuele vragen kunnen jullie mailen naar Miranda Kouwenhoven-Barten en Marleen van de Graaf-Vogels, kledingcommissie LTC Naaldwijk: clubkleding@ltcnaaldwijk.nl.