Jeugdnieuws

tenniskids groengeel.jpg

Start nieuwe cursus met rode ballen

Op woensdag 9 januari a.s. start er een nieuwe kennismakingscursus voor kinderen die willen beginnen met tennis. In deze les wordt getennist met rode ballen.
Lees meer hierover

extra.jpg

Westlandpartners dubbelpark toernooi jeugd

In de weekenden van 26 en 27 januari en 2 en 3 februari 2019 organiseren wij voor de jeugd (oranje, groene en gele ballen) het Dubbelparktoernooi 2019.
Lees meer hierover

foto2.jpg

Foto's Daviscup / Oliebollentoernooi

Het jaar 2018 hebben we, met de jeugd, afgesloten met het DavisCup/Oliebollentoernooi. Het toernooi werd gehouden op vrijdag 28 december en zat met 42 jeugdleden bommetje vol. 
Lees meer hierover

IMG_3705.JPG

Grote Clubactie groot succes

De Grote Club Actie van 2018 is een groot succes. We hebben met z’n allen het recordbedrag van € 2.547,90 opgehaald!! We zijn trots op Emma Vermeul omdat zij 37 loten heeft verkocht. 
Lees meer hierover

IMG-3113.JPG

Uitblinker van LTC

Vanuit LTC Naaldwijk hebben we Anne van de Bos aangemeld, voor al haar activiteiten bij onze tennisclub zoals tennislessen geven, toernooiorganisatie en begeleiden/organisatie van meerdere (jeugd)evenementen.
Lees meer hierover

tenniskids rood oranje.jpg

Tenniskids Rood en Oranje

Heb jij les in rood of oranje en ben je lid van LTC Naaldwijk? Dan kun je meedoen met de Tenniskids competitie. 
Lees meer hierover

tenniskids rood oranje.jpg

Kids en Fun Rood/ Oranje

Burgersdijk tennis organiseert in samenwerking met LTC Naaldwijk in de winterperiode weer Tenniskids & Fun in de Van der Ende Hal.  
Lees meer hierover

racket trekken1.jpg

Rackettrekken jeugd

In de winter wordt er vaak minder gespeeld. Om toch te blijven tennissen en ons goed voor te bereiden op de voorjaarscompetitie worden er weer op een anatal zaterdagochtenden rackettrek ochtenden gegeven.
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk