Jeugdnieuws

N5w_jEEQ.jpeg

Tennis 4 You

In april 2019 wordt er op LTC Naaldwijk gestart met een tennisles voor kinderen die meer aandacht nodig hebben bij het aanleren van de tennisslagen ..
Lees meer hierover

tenniskids.jpeg

Junior (Geel) - Voorjaarscompetitie

Binnenkort start de voorjaarscompetitie. Voor de Junior (Gele) competitie is weer alles verstuurd via de mail. Op de site staat ook alle informatie. 
Lees meer hierover

tenniskids.jpeg

Groen - Voorjaarscompetitie 2019

Binnenkort start de voorjaarscompetitie. Voor de Groene competitie is weer alles verstuurd via de mail. Op de site staat ook alle informatie. 
Lees meer hierover

foto 1.jpg

Westland Partners Jeugd Dubbel Parktoernooi 2019

Op 27 januari en 2 en 3 februari heeft de jeugd van LTC Naaldwijk weer gestreden voor de bekers tijdens hetWestland Partners Jeugd Dubbel Parktoernooi.
Lees meer hierover

foto 1.jpg

Jeugd LTC Naaldwijk naar ABN AMRO toernooi

Woensdag 13 februari gaat de jeugd van LTC Naaldwijk naar het ABN Amro toernooi in de Ahoy in Rotterdam. De bus wordt gesponsord door de Business club.  
Lees meer hierover

tenniskids groengeel.jpg

Start nieuwe cursus met rode ballen

Op woensdag 9 januari a.s. start er een nieuwe kennismakingscursus voor kinderen die willen beginnen met tennis. In deze les wordt getennist met rode ballen.
Lees meer hierover

tenniskids rood oranje.jpg

Tenniskids Rood en Oranje

Heb jij les in rood of oranje en ben je lid van LTC Naaldwijk? Dan kun je meedoen met de Tenniskids competitie. 
Lees meer hierover

tenniskids rood oranje.jpg

Kids en Fun Rood/ Oranje

Burgersdijk tennis organiseert in samenwerking met LTC Naaldwijk in de winterperiode weer Tenniskids & Fun in de Van der Ende Hal.  
Lees meer hierover

racket trekken1.jpg

Rackettrekken jeugd

In de winter wordt er vaak minder gespeeld. Om toch te blijven tennissen en ons goed voor te bereiden op de voorjaarscompetitie worden er weer op een anatal zaterdagochtenden rackettrek ochtenden gegeven.
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk