Jeugdnieuws

tenniskids rood oranje.jpg

Tenniskids Rood en Oranje

Heb jij les in rood of oranje en ben je lid van LTC Naaldwijk? Dan kun je meedoen met de Tenniskids competitie. 
Lees meer hierover

tennis.jpg

Nog meer Sponsoring Grote Clubactie

Namens de jeugd van LTC Naaldwijk willen wij de volgende sponsoren heel hartelijk danken voor het kopen van een Superlot van de Grote Clubactie.
Lees meer hierover

extra.jpg

Westlandpartners dubbelpark toernooi jeugd

In de weekenden van 26 en 27 januari en 2 en 3 februari 2019 organiseren wij voor de jeugd (oranje, groene en gele ballen) het Dubbelparktoernooi 2019.
Lees meer hierover

tenniskids rood oranje.jpg

Kids en Fun Rood/ Oranje

Burgersdijk tennis organiseert in samenwerking met LTC Naaldwijk in de winterperiode weer Tenniskids & Fun in de Van der Ende Hal.  
Lees meer hierover

racket trekken1.jpg

Rackettrekken jeugd

In de winter wordt er vaak minder gespeeld. Om toch te blijven tennissen en ons goed voor te bereiden op de voorjaarscompetitie worden er weer op een anatal zaterdagochtenden rackettrek ochtenden gegeven.
Lees meer hierover

oliebollen-tennisballen.jpg

Daviscup/ Oliebollen toernooi

Op vrijdag 28 december organiseren wij het Daviscup/oliebollentoernooi in de Van der Ende hal voor alle jeugdleden die spelen met oranje, groene en gele ballen.
Lees meer hierover

13.jpg

Sinterklaasmiddag

Op zondagmiddag 25 november organiseren we voor alle basisschoolleerlingen tot en met groep 5 een Sinterklaas en Zwarte Pietenfeest. 
Lees meer hierover

tenniskids groengeel.jpg

oproep

Als je op een (Jeugd) evenement bent en een leuke foto kunt maken, zou je dit dan willen doen en naar de redactie@ltcnaaldwijk.nl willen mailen, zodat wij foto's op de site kunnen plaatsen.  
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk