Jeugdnieuws

herfstcompetitie.jpg

Competitie Jeugd: Inschrijven/Kampioenen

De herfstcompetitie zit er weer op en de voorjaarscompetitie komt er weer aan. Kijk wie er kampioen zijn geworden of wanneer je je weer ik kan schrijven.
Lees meer hierover

racket trekken1.jpg

Rackettrekken Jeugd

Om ons weer zo goed mogelijk voor te bereiden op de voorjaarscompetitie organiseert Burgersdijk tennis in samenwerking met LTC Naaldwijk ‘Rackettrekken’ in de Van Der Ende Hal
Lees meer hierover

foto 5.jpg

Tenniskids en Fun 2017

Burgersdijk Tennis organiseert in samenwerking met LTC Naaldwijk in de winter periode weer Tenniskids & Fun in de Van der Ende Hal. Voor de kleuren Rood en Oranje.
Lees meer hierover

foto 4.jpg

Dubbeltoernooi Jeugd 2018

In 2018 wordt er een gezellig dubbeltoernooi georganiseerd voor de jeugd. Dit gaat gebeuren in twee weekenden. Het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 januari en het weekend van 3 en 4 februari.   
Lees meer hierover

oliebol.jpg

Westland Partners Oliebollentoernooi Jeugd

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een oliebollentoernooi georganiseerd op donderdagmiddag 28 december. Dit is in de kerstvakantie. 
Lees meer hierover

foto 2.jpg

Sinterklaasmiddag

Op zondagmiddag 26 november organiseren wij voor alle basisschool leerlingen een leuke Sinterklaasmiddag. Deze middag begint om 14.00 uur en rond 16.00 uur is het feest weer afgelopen.
Lees meer hierover

racket trekken.jpg

Westlandse Tenniscompetitie Jeugd

Ook dit najaar en winter wordt er weer de Westlandse Tenniscompetitie voor de jeugd van 12 t/m 20 jaar georganiseerd. Deze competitie wordt 5x georganiseerd op een vrijdagavond
Lees meer hierover

images.jpg

Voorjaarscompetitie 2018

De voorjaarscompetitie voor de jeugd start op zondag 8 april 2018. De teams hiervoor moeten we in december opgeven bij de KNLTB.Kijk snel verder als je mee wil doen.
Lees meer hierover

oliebollen-tennisballen.jpg

Westland Partners Oliebollentoernooi

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een oliebollentoernooi georganiseerd op donderdagmiddag 28 november. Er zullen dubbels worden gespeeld op je eigen niveau. Deze middag is voor iedereen van 6 t/m 18 jaar.  

Sponsors LTC Naaldwijk