Jeugdnieuws

voorjaarskampioen jeugd.jpg

Kampioenen!

Het zondag jongensteam t/m 17 jaar is kampioen geworden!Dave, Dynan, Sander, Cees, Daan, Nick en Daan gefeliciteerd!

tenniskids rood oranje.jpg

Tenniskids nieuws!

Wist u dat de afgelopen weken tijdens de tennislessen de inschrijfformulieren voor de World Tour rood en oranje najaar uitgedeeld.
Lees meer hierover

foto 36.jpg

Zomerkamp 2018

In de laatste week van de grote vakantie, van maandag 20 t/m donderdag 23 augustus 2017, organiseren LTC Naaldwijk en Burgersdijktennis een spetterend zomerkamp.
Lees meer hierover

familietoernooi 2018.jpg

Geslaagd Familietoernooi

Zondag 20 mei was het zeer geslaagde Familietoernooi. Veel gezellige potjes, springen op het springkussen, mooi weer. Al met al een top dag! Organisatie heel erg bedankt voor deze gezellige en sportieve dag.
Lees meer hierover

P5230183.JPG

Kidsday 2018

Kidsday 2018 was weer een groot succes! Eerst een heerlijke pannenkoek, toen kwam het zonnetje door en hebben de kinderen een leuke en leerzame clinic gekregen van de eredivisie- en hoofdklasse spelers. 
Lees meer hierover

P5020148.JPG

SLAAPfeest 2018

Het Westland Partners Notarissen & Advocaten tennisSLAAPfeest was een groot succes, met leuke spelletjes, veel tennis, het inmiddels beroemde dierengeluidenspel ...
Lees meer hierover

foto 5.jpg

Westland Partners Tennis 4-daagse 2018

In de laatste week van de grote vakantie, van maandag 20 t/m donderdag 23 augustus 2018, organiseren wij een spetterende tennis 4-daagse op ons tennispark.
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk