LTC Naaldwijk

LTC Naaldwijk heeft op dit moment ongeveer 160 jeugdleden. We vinden het belangrijk dat de jeugd het spel goed kan leren en ook leuk vindt. Tennis is een moeilijke sport! Daarin werken we samen met Burgersdijk tennis. LTC Naaldwijk biedt zowel voor de recreatieve jeugd als voor de prestatieve jeugd verschillende mogelijkheden.

We organiseren voor onze jeugd allerlei leuke en uitdagende activiteiten. Daarmee hopen we niet alleen de binding tussen de jeugdleden onderling, maar ook de binding met onze club te versterken. Kinderen vanaf 4 jaar mogen zich al aanmelden voor het voorbereidende tennis. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen zonder lidmaatschap tennissen tijdens de lessen voor voorbereidend tennis. Kinderen van 6 t/m 17 jaar zijn wel jeugdlid van onze vereniging. Daarin is weer onderscheid tussen junior mini (6 t/m 8 jaar) en junior (9 t/m 17). Zij kunnen vrijspelen en zich inschrijven voor de lessen. Kijk voor informatie over onze verschillende lidmaatschappen op de site Lidmaatschap.

Voor de jeugd organiseren we het gehele jaar door verschillende evenementen.
De voorzitter van de jeugdcommissie zit namens de jeugd in het algemene bestuur.

De jeugdcommissie bestaat uit:

Voorzitter:
Arno Eussen                                                  a.eussen@freshprojects.nl

Alle evenementen  & Grote club actie:
Elma v.d. Bos                                                 evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl

Jeugdparktoernooi:
Miranda Kouwenhoven                                   jeugdtoernooi@ltcnaaldwijk.nl

Open Jeugdtoernooi:
Miranda Kouwenhoven                                   openjeugdtoernooi@ltcnaaldwijk.nl

Technische commissie en competitie (groen en geel)
Carianne Lievaart                                           competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl

Tenniskids (rood en oranje) :                     tenniskids@ltcnaaldwijk.nl