Slecht nieuws van trainer Jorrit

Beste leden van LTC Naaldwijk en leerlingen van Burgersdijktennis,

Helaas moet ik jullie melden dat ik voorlopig niet de functie van parktrainer kan bekleden. Vorig jaar rond kerst werd ik getroffen door acute leukemie en na een half jaar herstel, moet ik jullie meedelen dat het weer terug is. Dit is in eerste plaats een erg vervelende situatie voor mijn gezin, omdat ik vrijwel direct weer opgenomen zal worden in het Erasmus MC te Rotterdam. De medicatie die ik toegediend zal krijgen, schakelt mij zeker voor de rest van het jaar uit. Willen jullie weten hoe het met mij gaat, dan kan je de blog lezen. Die wordt bijgehouden door mijn oudere broer.

De tennisschool zal zo goed mogelijk mijn functie proberen op te vangen. Dit houdt in dat ik niet meer de contactpersoon ben. Wie dat wel wordt zal zo spoedig mogelijk gecommuniceerd worden.

In de korte periode dat ik heb kunnen werken dit jaar, heb ik LTC Naaldwijk als enorm positief ervaren. De vriendelijke mensen, de ambitie van de club, de betrokkenheid van alle vrijwilligers, mijn collega’s etc. Ik hoop dat de dag, dat ik jullie in goede gezondheid zie, weer snel komt. Tot die tijd hoop ik dat jullie allemaal genieten van het mooiste spelletje ter wereld.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Jorrit Denkers