Jeugdleden in prijzen op DJK

LTC Naaldwijk pakt ook prijzen op de District Jeugd Kampioenschappen in Den Haag en Rotterdam!

Met Warda Ait El Bachir, Babette Burgersdijk, Gallyon Kok en Maaike Kouwenhoven bij de meisjes en met Auke van Deursen, Stijn Kouwenhoven, Olaf de Lange, Roy van Velzen, Marvin Vijverberg en Bob van der Wilk bij de jongens was LTC Naaldwijk met tien jeugdleden uitstekend vertegenwoordigd in de hoofdtoernooien van de districtsjeugdkampioenschappen van de KNLTB in de regio’s Den Haag en Rotterdam.

Met twee tweede plaatsen, Babette Burgersdijk (meisjes enkel t/m 12 jaar DJK Den Haag) en Warda Ait El Bachir (meisjes t/m 10 jaar Groen DJK Rotterdam), en een derde plaats voor Marvin Vijverberg (jongens enkel t/m 14 jaar DJK Den Haag) was ook daar LTC Naaldwijk succesvol. Bijna viel Warda in de prijzen bij meisjes enkel t/m 12 jaar, maar daar werd zij nipt verslagen in de kwartfinale.

Naast het kampioenschap in de hoofdklasse gemengd senioren en in de hoofdklasse gemengd junioren tot en met 17 jaar, wederom een resultaat waar LTC Naaldwijk trots op mag zijn.