LTC op de landelijke tenniskaart

Het BDO hoofdklasse mix- en jeugdteam spelen toptennis en hun prestaties zijn fantastisch te noemen. Week na week boeken beide teams fraaie resultaten. Met nog twee competitierondes te gaan, ligt voor beide teams een kampioenschap in het verschiet.

Voor het jeugdteam is de koek daarmee nog niet op. Als zij bij de eerste twee eindigen in hun poule, dan mogen zij op 14 en 15 juni 2014 meedoen aan de play-offs om het Nederlands kampioenschap in Venlo.
Via onze Facebook en Twitter zijn hun verrichtingen te volgen. De KNLTB schrijft goede wedstrijdverslagen en ook de lokale media heeft het succes waargenomen; wekelijks ruimt WOS-radio tijd in en bericht het AD-Westland erover op maandag.

Voor de vereniging geeft dit veel positieve publiciteit. Het brengt direct en indirect nieuwe leden voort en het maakt het voor sponsoren aantrekkelijk hun naamsbekendheid op of rond het park te vergroten.

Het bestuur wenst de teams veel succes met de laatste duels; de champagne staat koud.