Parkbeheer nieuws

Ruimte
Het zal de regelmatige bezoeker van ons park niet ontgaan zijn dat er weer wat veranderd is. De coniferen bij de ingang zijn weggehaald en dat geeft een hoop ruimte en licht. Op korte termijn komen er wat struiken voor in de plaats en de entree wordt er zo wel een stuk vriendelijker door.

Nieuwe klok
In de hal hangt sinds kort een door Yor Garden gesponsorde klok. Speciaal geïmporteerd vanuit Engeland. Een heel mooie klok, helaas niet duidelijk leesbaar vanaf alle banen, maar dat komt misschien nog. Er is tevens een offerte aangevraagd voor een signaalklok die het einde van de speeltijd aangeeft. Ook dat is in behandeling en komt nog.

Wijzing op banen
We moeten nog meer wijzigen. De KNLTB heeft bij de keuring van de nieuwe banen duidelijk aangegeven dat de ballenvangers (de schotten tussen de banen) verwijderd moeten worden. Ook moeten de afvalbakken aan de buitenkant van de hekken hangen en moet de ophang van de sleepnetten aangepast worden. Dit alles ter beveiliging van de tennissers. Voor het gebruik van de hal tijdens competitie en KNLTB toernooien moeten de zijkanten allemaal worden opgerold. Het probleem van de hinderlijke lichtinval is in behandeling.

Fietsen
In het voorjaar wordt duidelijk aangeven hoe en waar de fietsen wel en niet gestald kunnen worden. We verzoeken de leden hier allemaal op te letten en hier gehoor aan te geven.

Vrijwilligers
De coniferen rond de banen zijn allemaal keurig gesnoeid. Het park ligt er schoon en strak bij, maar toch doen we een beroep op de leden zich aan te melden voor wat vrijwilligers werkzaamheden (zoals het schilderen van de kantine bijv.) Er worden veel onzichtbare uren in de vereniging gestopt, maar we moeten toch proberen de club met elkaar draaiende te houden en daar hebben we je steun hard bij nodig.