Vrijwilligers gezocht

De vereniging is heel blij met vrijwilligers. Momenteel hebben we onderstaande vacatures.

Voorzitter Vereniging LTC Naaldwijk
De voorzitter van onze vereniging heeft als belangrijkste taken het leiding geven aan de vereniging, het verenigingsbeleid bepalen en de vereniging zowel  in- als extern vertegenwoordigen. Samen met de Secretaris en Penningmeester vormt hij/zij het Dagelijkse Bestuur. Kun je goed verbinden, delegeren en stimuleren? Ben je communicatief vaardig en kun je goed het overzicht houden? Neem dan contact op met Hans Mulder (mobiel 06-22606127) of mail naar secretariaat@ltcnaaldwijk.nl. Klik hier voor een volledige omschrijving van het functieprofiel.

Coördinator/lid Bouwcommissie
Samen met de leden van de Stichting LTC Naaldwijk wordt de uitbreiding van ons tennispark voorbereid en uitgevoerd. De Stichting is op zoek naar iemand met een bouwkundige achtergrond, gewend is projectmatig te werken en hierbij het voortouw kan nemen. Lijkt jou dat interessant en heb je tijd? Neem dan contact op met Hans Mulder (mobiel 06-22606127) of mail naar secretariaat@ltcnaaldwijk.nl.

Lid Evenementencommissie
Vind jij het leuk om door het jaar heen evenementen te organiseren? Ben je enthousiast, kun je organiseren/coördineren en wil je in een gezellige commissie? Dan is de Evenementencommissie iets voor jou. Voor meer informatie kun je mailen naar evenementencie@ltcnaaldwijk.nl.

Competitieleider Zaterdag
Een competitieleider zorgt dat het tijdens de competitiedagen goed verloopt. Hierbij behoort afstemming met andere competitieleiders, de TC, teamcaptains, het Paviljoen en andere verenigingen. Organiseren, coördineren, communiceren en contactuele eigenschappen zijn belangrijk. Herken jij jezelf hierin? Laat het ons dan weten via Pieter Eenhoorn (mobiel 06-53946959) of mail naar Hans Mulder (secretariaat@ltcnaaldwijk.nl).

Lid Sponsorcommissie
Heb jij een netwerk wat je kunt gebruiken bij het binnenhalen van nieuwe sponsoren en vind je acquireren van nieuwe of onderhouden van contacten met de huidige sponsoren leuk? Heb je kennis en/of ervaring met de nieuwe manieren van sponsoren via social media? Dan ligt hier je kans om lid te worden van de Sponsorcommissie. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Pieter Eenhoorn (mobiel 06-53946959) of mail naar Hans Mulder (secretariaat@ltcnaaldwijk.nl).