Vrijwilligers gezocht

De onderstaande commissies zoeken voor de uitbreiding nog enthousiaste leden die hun steentje willen bijdragen in het kader van de uitbreiding van LTC Naaldwijk. Indien je het leuk vind om één van de commissies te ondersteunen, stuur dan een mail naar secretariaat@ltcnaaldwijk.nl

In het menu uitbreiding staat onder commissies ten behoeve waarvan de betreffende commissie in het leven is geroepen. De vacatures zijn allen van tijdelijke aard, dus je zit er niet jaren aan vast.

• Commissie Uitbreiding en renovatie Tennispark – 1 vacature
  • Bouwcommissie Clubhuis – 2 vacatures
  • Padelcommissie – 1 vacature
  • Commissie opening tennispark – 1 vacature

Voorts zijn we op zoek naar leden die voor- en tijdens de uitbreiding en renovatie hand- en spandiensten kunnen en willen verrichten. Hiervoor zijn meerdere vacatures.

Lid Evenementencommissie
Vind jij het leuk om door het jaar heen evenementen te organiseren? Ben je enthousiast, kun je organiseren/coördineren en wil je in een gezellige commissie? Dan is de Evenementencommissie iets voor jou. Voor meer informatie kun je mailen naar evenementencie@ltcnaaldwijk.nl.

Competitieleider Zondag
Een competitieleider zorgt dat het tijdens de competitiedagen goed verloopt. Hierbij behoort afstemming met andere competitieleiders, de TC, teamcaptains, het Paviljoen en andere verenigingen. Organiseren, coördineren, communiceren en contactuele eigenschappen zijn belangrijk. Herken jij jezelf hierin? Laat het ons dan weten via Pieter Eenhoorn (mobiel 06-53946959) of mail naar Hans Mulder (secretariaat@ltcnaaldwijk.nl).

Lid Sponsorcommissie
Heb jij een netwerk wat je kunt gebruiken bij het binnenhalen van nieuwe sponsoren en vind je acquireren van nieuwe of onderhouden van contacten met de huidige sponsoren leuk? Heb je kennis en/of ervaring met de nieuwe manieren van sponsoren via social media? Dan ligt hier je kans om lid te worden van de Sponsorcommissie. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Pieter Eenhoorn (mobiel 06-53946959) of mail naar Hans Mulder (secretariaat@ltcnaaldwijk.nl).