'Speed date' met het bestuur!

Het bestuur, wil graag met alle huidige, maar ook met nieuwe vrijwilligers in gesprek. Om te horen hoe we met elkaar het beste de toekomst tegemoet kunnen treden. Bestaande vrijwilligers wil het bestuur natuurlijk van harte bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Wellicht hebben deze mensen opmerkingen, tips of ideeën om zaken anders of beter aan te pakken. Dan staat het bestuur hier graag voor open!

Kleine groepjes
Alle bestuursleden zijn 4 november aanwezig. Deze keer maken we kleine groepjes; dat bevordert het lekker informeel met elkaar praten. Elk bestuurslid vertelt wat over zijn/haar taken en de leden kunnen daar vervolgens op reageren.

Meerdere korte gesprekjes
Het is de bedoeling dat je op deze avond met meerdere bestuursleden kort het gesprek aangaat. Vandaar de term 'speed date'. Aan het einde van de avond koppelt het bestuur de resultaten terug en hopen we tot concrete acties te komen.

Kom je ook?
Iedereen is welkom om mee te horen en te praten. Op allerlei gebieden is komende tijd hulp gewenst. Van verfwerk tot het organiseren van een klein toernooitje. Vele handen maken licht werk! Bovendien is het ook enorm gezellig om je samen voor de vereniging in te zetten. We hopen dat je erbij bent! Vanaf 19:30 uur staan koffie/thee en wat lekkers voor je klaar!