LTC Naaldwijk doet óók dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie!

Steun jij ook onze vereniging? De actie gaat op 14 september 2013 van start. De jeugd die mogelijk namens onze vereniging bij langskomt verkoopt middels een eenmalige machtiging de loten. Dit doen we om hen niet met contant geld over straat te laten lopen. Veiliger en makkelijker.

Online verkoop
Behalve de verkoop van de lotenboekjes langs de deur, zullen we ook de online verkoop van loten aanbieden. Het is namelijk de gemakkelijkste weg...........snel met de computer/ ipad of mobiele telefoon. Binnen één minuut gepiept!

Het kan natuurlijk ook dat je gewoon de vereniging een extra warm hart toedraagt vanwege alle ontwikkelingen het afgelopen jaar en het leuk vindt om eigen familie en vrienden uit te nodigen (bijvoorbeeld per email) om LTC Naaldwijk dit jaar te steunen. Zeker ook omdat we geen subsidie hebben mogen ontvangen van de Gemeente voor al onze ontwikkelingen, terwijl dit bij de meeste omliggende verenigingen wel gebeurde.

De mogelijkheid om de loten online aan te schaffen bij de Grote club actie is erg handig en gemakkelijk voor iedereen. Voor vragen hierover kun je terecht bij jeugd@ltcnaaldwijk.nl, t.a.v Marleen.

We hopen dat we met elkaar een leuke bijdrage kunnen ophalen voor onze vereniging.

Voor diegenen die een lot gekocht hebben... 28 november is de trekking. Alle prijswinnaars worden op de hoogte gebracht.