Nieuwe carrière voor Ludo

Beste leden van LTC Naaldwijk,

Via deze helaas onpersoonlijke maar wel snelste weg wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn plannen vanaf september aanstaande. Met ingang van het nieuwe schooljaar zal ik een studietraject gaan volgen aan de Thomas More Hogeschool in Rotterdam. Het is een versnelde deeltijd-opleiding waardoor ik in hopelijk twee jaar de PABO kan afronden. Door dit 'Hij-instroom' traject hoopt men meer mannen voor de klas te krijgen in het basisonderwijs. Mede door mijn achtergrond als gymleraar en mijn ervaring met het lesgeven aan kinderen tussen 4 en 12 jaar ben ik door het selectieproces gekomen.

Dit betekent dat ik vanaf september een drukke tijd tegemoet ga met vier dagen per week voor de klas en twee avonden opleiding volgen. Dit studietraject is voor mij niet te combineren met het hoofdtrainer zijn op LTC Naaldwijk. Voor deze functie komt vanaf september dan ook iemand anders, die veel van mijn taken zal overnemen. Vóór de lessen weer beginnen in september, zal door de tennisschool bekend worden gemaakt wie die rol gaat vervullen.

Natuurlijk blijf ik betrokken bij mijn club LTC Naaldwijk, maar dat zal in een andere hoedanigheid zijn. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op mijn zeven jaren als hoofdtrainer, waarin ik alle ontwikkelingen van LTC Naaldwijk van dichtbij heb mogen meemaken en mijn steentje heb mogen bijdragen. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om de mensen met wie ik in die tijd prettig heb mogen samenwerken te bedanken. Marleen, Pieter, Annette, Gerard, Elma, Frank, bedankt voor jullie inzet en enthousiasme, ik kijk met plezier en voldoening op onze samenwerking terug. Natuurlijk bedank ik ook mijn werkgever Burgersdijk tennis, die mij de kans gegeven heeft op LTC Naaldwijk te werken.

Rest mij iedereen een goede vakantie te wensen, vergeet je rackets niet mee te nemen en blijf genieten van het leukste spelletje dat er bestaat!

Met vriendelijke groet,

Ludo v.d. Burg