Geweldig afscheid André & opening Van der Ende Hal

Met een park vol leden en oud-leden begon deze feestelijke middag met het afscheid van onze parkbeheerder André van Es. Na een mooi woord van onze voorzitter, mocht André zijn eigen naambordje met 'André van Es-plein' onthullen.

Daarna werd de aandacht gericht op onze nieuwe hal. Namens de hoofdsponsor deed Lex v.d. Ende tesamen met Henk Salome een woordje. Ook werden de leden van de bouwcommissie hartelijk bedankt en in het zonnetje gezet. Vervolgens was het toch echt tijd voor de officiële opening van de hal. Jan v.d. Valk, oud-voorzitter, en Piet v.d. Ende, hoofdsponsor, hebben de hal geopend door letterlijk een opening te 'slaan'. Eenmaal geopend was het tijd om te proosten op alle feestlijkheden.

De jeugd had de primeur en kon gelijk aan de slag in de hal tijdens een clinic van Burgersdijk tennis. Gezien de warme temperaturen was het geen straf om binnen een balletje te slaan.

Ook de WOS was aanwezig. Kijk vanaf maandag 19.00 uur t/m woensdag 19.00 uur naar Regio nieuws of WOS extra voor de reportage.

Klik hier voor de opname die gemaakt is door de WOS voor WOS extra.
Klik hier voor het nieuwsbericht op wos.nl.