Feest op 6 juli!

6 juli is het zover.... André van Es gaat ons na 34 jaar trouwe dienst als parkbeheerder verlaten voor een welverdiend pensioen. Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Tegelijkertijd wordt die dag de Van der Ende Hal feestelijk geopend.

Vanaf 13.00 uur ziet het programma er als volgt uit:

Officiële opening Van der Ende Hal
Eerst presenteren wij met grote trots onze prachtige nieuwe Van der Ende Hal. Vier nieuwe smashcoart banen ondergebracht in het bijzondere en duurzame Velderman concept: een combinatie die zeker het bezichtigen waard is! Onze hoofdsponsor, Piet van der Ende, zal samen met oud-voorzitter Jan van der Valk de openingshandeling verrichten.

Afscheid André van Es
Aansluitend 'vieren' wij deze middag het afscheid van onze 'parkbeheerder voor het leven' André van Es. André is 34 jaar actief geweest voor onze vereniging. Met hart en ziel heeft hij zich jaar in, jaar uit ingezet op ons park. Daar zijn wij hem enorm dankbaar voor. Nu gaat André genieten van een welverdiend pensioen; graag willen we daar samen op proosten!

Verder organiseert onze tennisschool, Burgersdijk tennis, deze middag een leuke tennisclinic voor de jeugd. En natuurlijk trakteren wij op heerlijke hapjes en drankjes in ons recent vernieuwde Paviljoen!

Bent je ook van de partij?

Sponsors LTC Naaldwijk