Geslaagde opening van park & paviljoen!

Wat een grote opkomst op zaterdag 23 maart bij de opening van ons park en vernieuwde paviljoen! Honderden leden waren present, ondanks het koude weer! Ook de jeugd was goed vertegenwoordigd en deed enthousiast mee aan de leuke activiteiten die weer voor hen waren georganiseerd.
Klik hier voor de foto's.

WOS TV-aanwezig
Extra leuk was de aanwezigheid van de WOS die wel urenlang filmde. Afgelopen week zond de regionale omroep beelden uit in het regionieuws en in een 'sportspecial' over LTC Naaldwijk. Bekijk deze leuke special via Uitzending gemist van de WOS.

Vrijwilligers in het zonnetje
Diverse vrijwilligers werden door de voorzitter in het zonnetje gezet en kregen een mooie bos bloemen. Uiteraard de bouwcommissie, mensen en bedrijven die bij de metamorfose van het clubhuis betrokken zijn, maar ook de PR-commissie kreeg een compliment. Zoals altijd is het weer een kwestie van samenwerking geweest, waardoor we met elkaar dit mooie resultaat neergezet hebben!