Reserveer nu uw advertentie!

Uitgave 3, 2015
Binnenkort geeft LTC Naaldwijk alweer het 3e nummer van het ‘LTC Naaldwijk Tennis Magazine’ uit! Na het succes van voorgaande jaren, verschijnt er dit keer in februari weer zo’n mooie uitgave, boordevol leuke en nuttige informatie over onze actieve en professionele tennisvereniging. Met zo’n 1.100 leden in de leeftijd van 4 tot 80 jaar, zijn we een van de grootste clubs in Naaldwijk. We hebben op ons park de beschikking over prachtige, uitgebreide faciliteiten en natuurlijk organiseren we ook veel leuke en gevarieerde activiteiten voor jong en oud. Er is dan ook weer veel te melden, wat vast en zeker resulteert in een aansprekend en goedgelezen bewaarnummer!

Reserveer nu!
De uiterste deadline om te reserveren voor een advertentie in dit magazine is zaterdag 10 januari! Uw advertentie dient uiterlijk vrijdag 16 januari 2015 bij ons binnen te zijn. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, want het aantal mogelijkheden is beperkt! Reserveer uw advertentie via het invulformulier onderaan deze pagina of mail direct naar stefan@vormgvr.nl

De uitgangspunten zijn wederom als volgt:
• volledig in full colour gedrukt op mooi stevig papier
• oplage: 10.000 exemplaren; bereik van zo'n 25.000 mensen!
• verspreiding onder onze 1.100 leden én bij alle 8.800 huishoudens in Naaldwijk

Adverteren
Er is in het magazine een beperkt aantal pagina’s voor advertenties gereserveerd. Dus wilt u uw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Reserveer dan nú uw advertentie, want vol =vol! Het hele magazine, dus ook uw advertentie wordt standaard in kleur gedrukt! Omdat een groot deel van de productiekosten gesponsord wordt, hebben we de tarieven zeer aantrekkelijk weten te houden:

• 1/8 pagina: € 129--
  • 1/4 pagina: € 249,--
  • 1/3 pagina: € 349,--
  • 1/2 pagina: € 495,--
  • 1/1 pagina: € 995,--

Toeslagen
Voor advertenties op de binnen- of buitenkant van de cover, betaalt u een toeslag van respectievelijk 30 of 60%. Neem graag contact op over de mogelijkheden. Alle tarieven zijn inclusief full colour en exclusief 21% btw.
Wilt u wel adverteren, maar heeft u nog geen advertentie beschikbaar, dan kunnen wij ook een advertentie voor u ontwikkelen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

Vragen?
De productie van dit magazine is net als voorgaande jaren in handen van Vormgvr en Raak Communicatie in samenwerking met de PR & Sponsoringcommissie. Voor vragen over de advertenties kunt u contact opnemen met Stefan van der Ende, telefoon 06 241 00 241. Voor overige vragen kunt u terecht bij Natascha van Gentevoort, telefoon 06 50 28 57 51.