Bijzondere Gala Avond op 16 november

Het einde van ons 50 jarig-jubileumseizoen komt dichterbij en ook de ombouw van het park naar jaarrond tennis. Om dit te kunnen realiseren, organiseren we als afsluiting een mooie Gala Avond.

Je hebt onze uitnodiging voor deze feestelijke en gezellige avond op 16 november al ontvangen. Met als thema “Bal du Moulin Rouge” wordt je getrakteerd op een gevarieerd en verrassend programma. De culinaire invulling wordt smaak- en spraakmakend. En het entertainment, tja dat houden we nog even geheim. Maar je kunt er op rekenen dat dit volledig in stijl zal zijn met het thema!

Hoofdsponsor tennishal
Verder zullen we op deze avond ook de hoofdsponsor van de tennishal (die tevens aanwezig is) bekend maken. Kortom: wij beloven je een geweldige avond. En jij kan vervolgens de vereniging en vele (toekomstige) tennissers een groot plezier doen, want elke verkochte stoel draagt bij aan jaarrond tennis!

Kavelveiling met Alphons de Wit
Het bestuur en vele vrijwilligers zijn druk bezig om te zorgen dat in 2013 jaarrond getennist kan worden bij LTC. Tijdens deze avond wordt dan ook een kavelveiling georganiseerd waarmee we de laatste 20 tot 25.000 euro willen werven. Onder leiding van niemand minder dan Alphons de Wit kan je bieden op ludieke, afwisselende en mooie kavels. Uiteraard ligt de focus van deze avond op een gezellige avond met elkaar. Want bieden op kavels is vrijblijvend en natuurlijk niet verplicht!

Wat is een ‘kavel’ eigenlijk?
Bedrijven en personen hebben ‘kavels’ beschikbaar gesteld die we per opbod verkopen. Denk hierbij aan tickets voor evenementen en vrije tijdsbestedingen of kunstwerken. Dus geen stuk grond, zoals je misschien in eerste instantie zou denken. De opbrengst is bestemd voor het mogelijk maken van de ombouw van het park en de komst van een tennishal.  Een geweldige mijlpaal in ons 50-jarig bestaan!

Welke kavels kan ik kopen?
De eerste unieke kavels die we al bekend kunnen maken, zijn:

-Een vliegreis naar London voor twee personen met twee kaartjes voor Wimbledon.
-Een kunstwerk van Piet Vellekoop en Paul Kerrebijn.

Volg vooral je mail, twitter en onze website voor de laatste informatie en nieuwste kavels!

Reserveren?
Uiteraard willen wij graag weten op hoeveel enthousiaste gasten wij kunnen rekenen. Reserveer daarom graag vooraf; dit kan heel eenvoudig door te mailen naar 50jaarltc@gmail.com.

Kosten?
Deelname aan deze avond kost € 97,50 per persoon. Zie je dit als een mooie gelegenheid om je familie en/of (zakelijke) relaties te trakteren op een feestelijke avond? Dan kunt u ook een tafel voor 8 personen reserveren voor € 750,00.

Vol = vol!
Je kan je tot en met 31 oktober 2012 aanmelden. Wees er snel bij, want vol = vol!

Meer informatie?
Neem gerust even contact op met  Henk Salome via 06-53335093 of een mail naar bestuur@ltcnaaldwijk.nl .