Westlandpartners dubbelpark toernooi

In de weekenden van 26 en 27 januari en 2 en 3 februari 2019 organiseren wij voor de jeugd (oranje, groene en gele ballen) het Dubbelparktoernooi 2019. Dit toernooi is alleen voor de jeugdleden van LTC Naaldwijk t/m 17 jaar.

Iedereen die met oranje, groene of gele ballen speelt mag meedoen.
Tijdens dit toernooi worden meisjesdubbels en jongensdubbels gespeeld in de categorie oranje, groen of geel. De wedstrijden van groen en geel duren 1 uur en van oranje een half uur. Het is dus mogelijk dat je meerdere partijen op één dag speelt.

Geef je op via toernooi.nl. samen met je tennismaatje. Jullie moeten je wel allebei inschrijven. Je mag je ook alleen opgeven en dan proberen wij iemand voor je te vinden.

Inschrijfkosten zijn € 5,-- p.p. per onderdeel. Deze kunnen tijdens het toernooi contant worden betaald.
Inschrijven kan tot en met maandag 14 januari.

Wij hebben er zin in om er met z’n allen een leuk toernooi van te maken.
En onthoud…… meedoen is belangrijker dan winnen.

Groetjes van de toernooicommissie

PS: heb je je nog niet eerder ingeschreven via toernooi.nl dan moet je daar eerst een account voor aanmaken met je KNLTB lidnummer en vanaf dan kun je je voor ieder toernooi inschrijven.

Westland Partners notarissen & advocaten hoofdsponsor van jeugdtennis op LTC Naaldwijk!!