Sponsoring Grote Clubactie

Namens de jeugd van LTC Naaldwijk willen wij de volgende sponsoren heel hartelijk danken voor het kopen van een Superlot van de Grote Clubactie.

Imeda
Schildersbedrijf Vis B.V.
Osteo Den Haag
Boten Stalling Westland
Paviljoen LTC Naaldwijk
Greenspeed
Event Plaza
B.S. van Holsteijn Beheer
Stone Concepts B.V.
Bongers Expeditie

Van deze superloten gaat € 120,-- naar de vereniging. Tijdens de afsluiting van de herfstcompetie van de jeugd heeft een aantal ouders (bedrijven) van onze jeugdleden een Superlot gekocht. De opbrengst van deze loten is bestemd voor de Opening van het nieuwe park voor de jeugd op zondag 31 maart 2019. Ook is er een gedeelte van het bedrag bestemd voor het zomerweekend voor de jeugdleden die spelen met groene en gele ballen. Over beide evenementen volgt snel meer informatie.

Wilt u ook een Superlot kopen om onze jeugd te steunen, neem dan contact op met Elma van den Bos 06-14002448.

Nogmaals super bedankt!!

Westland Partners Notarissen en Advocaten hoofdsponsor jeugdtennis LTC Naaldwijk!